De Heus.Het huis is 15 jaar geleden gerestaureerd en bevat nog authentieke elementen uit het verleden.De boerderijwoning is een fijne plek om uw vakantie door te brengen en biedt plaats aan 4/5 personen. De woning bevindt zich midden in het Betuwse landschap. Een startpunt om fietstrips te beginnen om onze mooie omgeving te verkennen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruim terras  met grasveldje waar u en uw kinderen heerlijk kunnen genieten van het uitzicht over onze weilanden. In de zomer grazen hier de koeien met hun kalfjes en paarden.

De vakantiewoning maakt deel uit van ons nog in werking zijnde zoogkoeienbedrijf, mini-camping en paardenstalling ”De Kijfakker”
De woning heeft een sfeervolle keuken (met magnetron, koelkast, oven/gasfornuis en vaatwasmachine). Verder een hal met ruime douche, wastafel en toilet.
Op de bovenverdieping bevindt zich slaapruimte voor 4/5 personen.

De sociale voorzieningen zijn allen binnen 3 km aanwezig. Het treinstation bevindt zich op 2 km afstand. Tevens vind u binnen dezelfde afstand, een zwemplas en een speeltuin.
In de zomer kunt u genieten door te gaan kanoën op de Linge.
In Enspijk kunt u een kano huren om heerlijke tochten te maken en alzo vanaf de Linge te genieten van ons mooie Lingelandschap.