riviertje de Linge. De camping heeft 15 ruime staanplaatsen. De plaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting van 6 ampère.

Rondom de camping staat een haag die voor beschutting en schaduw zorgt. Tevens zijn er speciaal ingerichte bloemenperkjes die het geheel opfleuren.Midden op het veld staan twee hoogstam kersenbomen die de sfeer van de omgeving karakteriseren. De camping straalt rust en ruimte uit.
Vanaf de camping kijkt u uit over de weilanden waar koeien met kalveren en paarden lopen.

De verwarmde sanitaire ruimte bestaat uit 2 toiletten, 1 urinoir, 2 douches, 2 wastafels met warm water en een speciaal baby/kleuterbad met aankleed tafel. Daarnaast zijn er 2 overdekte afwasplaatsen aanwezig met koud en warm water, een stortbak voor het chemisch toilet en een watertapkraan.

In de gezelschapsruimte staan folders van alle bezienswaardigheden uit de omgeving. Omdat er veel fietsroutes in de omgeving zijn, ligt er ook een map met mooie fiets – en wandelroutes.

Voor campinggasten met een tent hebben we een picknicktafel en tuinmeubilair te leen. Kinderen kunnen op het veld voetballen, vliegeren en lekker spelen.

Natuurlijk mag iedereen een kijkje komen nemen bij het voeren van de koeien en de kalfjes. Wij vinden het leuk als iemand geïnteresseerd is in de dieren op de boerderij. 

camping1   toilet   gezelschapsruimte2