riviertje de Linge.De camping heeft 15 ruime staanplaatsen.(10 x 10 m2) De plaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting van 6 ampère.

Rondom de camping staat een haag die voor beschutting en schaduw zorgt. Tevens zijn er speciaal ingerichte bloemenperkjes die het geheel opfleuren.Midden op het veld staan twee hoogstam kersenbomen die de sfeer van de omgeving karakteriseren. De camping straalt rust en ruimte uit.
Vanaf de camping kijkt u uit over de weilanden waar de koeien en paarden lopen.

De verwarmde sanitaire ruimte bestaat uit 2 toiletten, 1 urinoir, 2 douches, 2 wastafels met warm water en een speciaal baby/kleuterbad met aankleed tafel. Daarnaast zijn er 2 overdekte afwasplaatsen aanwezig met koud en warm water, een stortbak voor het chemisch toilet en een watertapkraan.Er is tevens een gezelschapsruimte waar een koffie en frisdrankautomaat aanwezig zijn.
Hier staan ook folders van alle beziensvaardigheden uit de omgeving. Omdat er veel fietsroutes in de omgeving zijn, ligt er ook een map met mooie fiets – en wandelroutes.

Heeft u zelf geen fietsen meegenomen dan kunt u deze bij ons tegen een nette vergoeding huren. Mocht u na een dag fietsen geen zin hebben om de was te doen. Dan geen nood er is een wasmachine en wasdroger aanwezig.
Voor campinggasten met een tent hebben we picnicktafels en tuinmeubilair te leen. Kinderen kunnen op het veld voetballen, vliegeren en lekker spelen met de traptractors en driewieler.

Natuurlijk mag iedereen een kijkje komen nemen bij het voeren van de koeien en de kalfjes. Wij vinden het leuk als iemand geïnteresseerd is in de dieren op de boerderij. Wanneer het goed weer is zal pony Jip van de Hooiweg de kinderen vermaken door ze een ritje te laten maken op zijn rug.

camping1   toilet   gezelschapsruimte2